• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Нічого немає неможливого!

eye

180

12.04.2023 13:48

RSS

9 та 10 квітня 2023 року у Хмільницькій міській територіальній громаді в рамках реалізації проекту «Спільно. Соціальні послуги» у Центрі активності громадян відбувся тренінг зі створення груп взаємопідтримки батьків дітей з інвалідністю, батьків-вихователів, ВПО.

Головна мета заходу – пошук ресурсу батьків, які виховують дітей з інвалідністю для покращення їх психоемоційного стану та ознайомлення із можливостями відновлення ресурсного стану, адже від стану батьків залежить успіх та здоров’я дитини та родини вцілому.

Завдяки майстерності та професійності тренера Альони Скрипко доведено ще одне правило – правило трьох «н» - Нічого Немає Неможливого.

Проєкт #СпільноСоціальніПослугиДляСімейВГромаді впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій: Українська мережа за права дитини, Partnership for Every Child / Кожній дитині, СОС Дитячі Містечка Україна, ГО "Соціальна Синергія", Громадська організація "Дніпровська ліга соціальних працівників" та Громадська організація «Всеукраїнська організація "Клас"».

За інформацією Хмільницького міського центру соціальних служб 

Назад до розділу