• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Акценти - на соціальне партнерство

eye

96

12.04.2023 13:33

RSS

12 квітня 2023 року міський голова Микола Юрчишин провів робочу зустріч із керівником Хмільницької філії Вінницького обласного центру зайнятості Юрієм Шевченком.

Учасники діалогу обговорили питання двосторонньої співпраці на 2023 рік, зокрема у сфері організації оплачуваних громадських робіт для поліпшення благоустрою територій населених пунктів, впорядкування парків, кладовищ.

Територіальній громаді було запропоновано скористатися новими активними програмами зайнятості задля економічного стимулювання роботодавців до працевлаштування безробітних та компенсації витрат роботодавця на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

Окремо зосереджено увагу на питаннях навчання за ваучером, який видається особам окремих категорій для здобуття нового фаху або підвищення кваліфікації за вже набутою спеціальністю.

У процесі комунікації зауважено і про зміни, що відбулися в Порядку реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу в період воєнного стану.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу