• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

А ми писанку писали - Великоднє диво

eye

182

14.04.2023 09:10

RSS

За традицією, у Чистий четвер, викладачі відділу образотворчого мистецтва Хмільницької школи мистецтв проводять майстер-клас з писанкарства, в рамках шкільного свята "Сонце на долоні" та підсумки шкільного конкурсу з написання писанки "Великоднє диво".

"Веснянкою" розпочали свято учні фольклорного ансамблю "Веснянка" ( керівник Доліна О.Г.), чим додали всім весняного настрою.

В.о.директора школи, викладач образотворчого мистецтва Громова І.М. відзначила переможців та учасників конкурсу "Великоднє диво" та ознайомила учасників майстер-класу з символікою та технологією написання писанки.

І нарешті, довгоочікуване створення писанки: писали сьогодні вперше, як учні 1 року навчання відділу образотворчого мистецтва, так і юні музиканти, які приєдналися до таємниці створення писанки.

Підчас майстер-класу юним писанкарам допомогали викладачі відділу образотворчого мистецтва Козаченко В.Е., Дворецький В.І. та переможниця конкурсу Зелінська Аліна.

По завершенні майстер-класу всі учасники отримали створений своїми руками оберіг для себе та своїх рідних.

І пам'ятаймо, що доки пишуться писанки, передаються традиції молодому поколінню, до тих пір буде стояти і процвітати Україна!

За інформацією КПНЗ Хмільницька школа мистецтв

Назад до розділу