• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Великдень – у серці, що б’ється за Україну

eye

195

14.04.2023 13:50

RSS

14 квітня 2023 року до міського голови Миколи Юрчишина завітав протоієрей Іван Пукас, благочинний храмів Хмільницького благочиння Вінницько-Тульчинської єпархії Православної Церкви України.

В особі очільника громади священник привітав жителів Хмільницької громади зі світлим святом Великодня та принагідно передав пасхальні послання митрополита Київського і всієї України Епіфанія та архієпископа Вінницького і Тульчинського Михаїла.

Міський голова сердечно подякував настоятелю та вірянам православної церкви за неустанні миротворчі молитви та посильну підтримку воїнів-захисників, їхніх родин, усіх людей у потребі.

«Великдень – у кожному серці, яке б’ється за Україну! Віра в перемогу Життя дає усім нам сили незламно боротися за вільне життя і краще майбутнє. Нехай Господь допомагає усім у боротьбі за правду і благословить нескорену Україну Перемогою!» - сказав міський голова на знак вдячності за теплий духовний візит священника і побажав усім хмільничанам світлих і по-родинному затишних пасхальних днів.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу