• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У Будинку культури - "Великодні візерунки"

eye

155

17.04.2023 11:56

RSS

Шановні хмільничани та гості нашого міста, до Великодніх свят в Світлиці фойє КЗ «Будинок культури» до вашої уваги представлено виставку «Великодні візерунки».

На виставці експонуються творчі роботи учнів Хмільницької школи мистецтв. В центрі експозиції представлені писанки, що написані традиційним способом за допомогою чарівної сили вогню та бджолиного воску, який учні наносили на поверхню гусячого або курячого яйця за допомогою писачка.

Значне місце в експозиції займають живописні роботи: Мариніч Юлії « Намалюю писанку, намалюю…», Ярощук Анастасії «Великодній світ», Рябої Вікторії «Великоднє місто» та пасхальні натюрморти Білоуса Деніса.

У техніці витинанки виконані тематичні роботи ученицями Спіріною Олесею, Кільчицькою Анастасією та Марією Літвинюк.

У техніці декоративного розпису оздобили інтер’єрні прикраси: Ряба Вікторія, Квашук Елла та Дідик Світлана.

Нинішня експозиція дає змогу доторкнутися до великої таємниці одного з символів Пасхи – писанки та говорить про невмирущі традиції народного мистецтва.

Щиро дякуємо учням, їх педагогам та завідувачці відділом образотворчого мистецтва КПНЗ «Хмільницька школа мистецтв» Інні Михайлівні Громовій за представлені роботи.

Ласкаво просимо відвідати виставку "Великодні візерунки", яка буде експонуватись до 1 травня у фойє КЗ "Будинок культури".

За інформацією Комунального закладу "Будинок культури" Хмільницької міської ради

Назад до розділу