• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

ВПО – про актуальні програми зайнятості

eye

183

18.04.2023 08:20

RSS

Одним із важливих завдань служби зайнятості в умовах сьогодення є якісне та оперативне надання послуг внутрішньо переміщеним особам.

Організація роботи з внутрішньо переміщеними особами, їх інтеграція в територіальні громади були предметом обговорення керівника Хмільницької філії Вінницького обласного центру зайнятості Юрія Шевченка та його заступника Олени Титули з внутрішньо переміщеними особами, які тимчасово проживають на території закладів дошкільної освіти міста Хмільника.

У ході зустрічі, що відбулася 17 квітня 2023 року, Олена Титула ознайомила з умовами реєстрації у службі зайнятості, в тому числі через портал Дія, послугами Державної служби зайнятості для шукачів роботи та безробітних, актуальними вакансіями та пропозиціями роботи, правилами безпечного працевлаштування.

Для підвищення конкурентоспроможності внутрішньо переміщених осіб на ринку праці Юрій Шевченко акцентував на безоплатному отриманні ваучера на навчання, який видається особам окремих категорій для здобуття нового фаху або підвищення кваліфікації за вже набутою спеціальністю (професією).

Йшлося також і про нові активні програми, які націлені на підтримку внутрішньо переміщених осіб та сприяють їхньому оперативному працевлаштуванню.

Учасники зустрічей виявили зацікавленість в нових програмах, які пропонує служба зайнятості.

За інформацією Хмільницької філії Вінницького обласного центру зайнятості

 

Назад до розділу