• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Точка Спільно об'єднує маленьких хмільничан на Великдень

eye

163

18.04.2023 10:17

RSS

Протягом квітня 2023 року у дитячій Точці Спільно, яка функціонує на базі Хмільницького міського центру соціальних служб, проводилося багато різноманітних заходів для дітей різного віку та їх батьків.

В переддень Великодня дітки дошкільного та молодшого шкільного віку виготовляли аплікацію «Вербова гілочка».

З підлітками проводився майстер-клас з писанкарства. Такий майстер-клас проведено і для батьків дітей.

Педагог точки Спільно проводила підготовку до школи.

Також для батьків проводилися тренінги з циклу «Батьківство в радість», спрямовані на підвищення батьківських компетенцій та покращення психоемоційного стану батьків.

Ознайомтеся із діяльністю та заходами дитячої точки Спільно за покликанням www.facebook.com/profile.php?id=100089912929149

Зареєструватися для участі у заходах можна за телефоном 098 841 06 88 або завітати за адресою: м. Хмільник, вул.Столярчука, 2.

 

Для довідки: Проєкт #CПІЛЬНОСоціальніПослуги впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). В Консорціум входять: Українська мережа за права дитини, Partnership for Every Child/Кожній дитині, СОС Дитячі Містечка Україна, ГО "Соціальна Синергія", Громадська організація "Дніпровська ліга соціальних працівників", Громадська організація «Всеукраїнська організація "Клас".

За інформацією Хмільницького міського центру соціальних служб.

 

Назад до розділу