• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільник відвідали делегації з Польщі та Чехії

eye

218

20.04.2023 08:08

RSS

Упродовж 18 по 21 квітня 2023 року Вінниччина приймає представницькі делегації з Лодзинського воєводства Республіки Польща та Ліберецького краю Чеської Республіки.

19 квітня 2023 року панове гості - маршалек Лодзинського воєводства Гжегож Шрайбер та гетьман Ліберецького краю Мартін Пута у товаристві з Сергієм Борзовим - головою Вінницької ОДА і Вячеславом Соколовим - головою Вінницької обласної Ради відвідали Хмільник.

Міський голова Микола Юрчишин разом із колегами привітно зустріли учасників делегації, ознайомили з особливостями громади та домовилися про майбутню співпрацю з питань підтримки внутрішньо переміщених осіб.

Гостей ознайомлено з Центром активності громадян Хмільницької міської територіальної громади - комфортним простором, який відкритий в партнерстві з Програмою EGAP для ідей, ініціатив та активностей мешканців громади.

Також під час зустрічі була видана гуманітарна допомога від обласної військової адміністрації та делегацій з Лодзинського воєводства і Ліберецького краю для внутрішню переміщених осіб, зокрема для багатодітних родин, в яких на вихованні більш ніж троє дітей, що не досягли повнолітнього віку.

Міський голова Микола Юрчишин, від імені громади, висловив вдячність за доброчинну допомогу ВПО та запевнення у взаємній співпраці на майбутнє.

Назад до розділу