• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Сприяємо соціальному згуртуванню громади

eye

275

24.04.2023 14:53

RSS

24 квітня 2023 року міський голова Микола Юрчишин провів координаційну зустріч із представниками української команди Міжнародної організації з міграції (МОМ) в межах спільного проєкту «Сприяння соціальному згуртуванню постраждалих громад, де впроваджуються інклюзивні житлові рішення».

Обговорено умови участі Хмільницької громади у проєкті. Для визначення стійких пріоритетів зміцнення єдності зосереджено увагу на формуванні складу ініціативної групи (щонайменше 15 осіб), яка об’єднає ВПО, місцевих жителів, місцеву владу, людей з інвалідністю та активних людей, які бажають стати рушієм змін у своїй громаді.

Після офіційного діалогу з очільником громади в конференц-залі міської ради відбулася зустріч фахівців МОМ у ширшому форматі з активними жителями громади, під час якої було презентовано можливості проєкту.

Детальніше:

Проєкт «Сприяння соціальному згуртуванню постраждалих громад, де впроваджуються інклюзивні житлові рішення» реалізує МОМ за фінансування Уряду Республіки Корея.

Географія проєкту охоплює 6 областей: Вінницьку, Івано-Франківську, Чернівецьку, Львівську, Закарпатську, Київську.

На території Вінницької області проєкт буде реалізований у Хмільницькій міській та Глуховецькій сільській громадах (теж Хмільницький район).

Реалізація проєкту передбачає участь ініціативної групи від Хмільницької міської територіальної громади в конкурсі. Для цього потрібно заповнити аплікаційну форму до 30 квітня 2023 року (включно).

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу