• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Для розвитку позашкілля у громаді

eye

109

24.04.2023 13:25

RSS

Позашкільна освіта, окрім творчого розвитку дитини, завжди ставила наголос на вихованні та духовному збагаченні своїх вихованців.

І дуже добре, коли і батьки, і педагоги, і громада міста – усі разом працюють над тим, щоб дітям було добре та затишно займатися творчістю і реалізовувати себе як особистість.

У Центрі дитячої та юнацької творчості на початку 2023 року сталася значима подія – завдяки рішенню міської ради педагоги разом зі своїми вихованцями отримали для навчання і творчості нові, просторі і світлі кабінети.

Колектив закладу доклав максимум зусиль та дизайнерських умінь, щоби навчальні кабінети стали справжніми творчими лабораторіями та майстернями.

І усе це завдяки всебічній підтримці Хмільницької міської ради, Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради та найперше - міського голови Миколи Юрчишина, який посприяв, аби Центр дитячої та юнацької творчості мав своє затишне приміщення.

Вихованці та педагоги своїми перемогами та творчими досягненнями і надалі прославлятимуть своє рідне місто Хмільник не лише в Україні, але й далеко за її межами, бо надійна підтримка – то насправді запорука розвитку та успішної діяльності позашкілля у нашій громаді.

Центр дитячої та юнацької творчості

Назад до розділу