• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Автобус «дружби» - від громади Буско-Здруй

eye

308

25.04.2023 16:20

RSS

Життя щораз стверджує, що справжня дружба перевіряється часом, відстанню та непростими обставинами долі. Ми маємо справжніх друзів – братній польський народ, який ще з перших днів повномасштабного вторгнення росії на Україну відкрив своє щире серце нашим громадянам і доброзичливо допомагає нині.

Місто Хмільник і громаду Буско-Здруй поєднували довгі роки дружби. У пам’яті залишилися щасливі спогади з молодіжних обмінів, дружні візити громад у мирний час, міжнародні інфраструктурні та фінансові проєкти, що давали взаємний імпульс кращого муніципального розвитку.

Тепер наша співдружність обумовлена воєнним часом. І ми дуже вдячні, що громада міста і гміни Буско-Здруй підтримує нас особливо щиро.

На сесії міста і гміни ухвалено рішення про передачу автобуса для потреб Хмільницької громади.

24 квітня 2023 року за дорученням міського голови Миколи Юрчишина його заступник Сергій Редчик відвідав дружню польську громаду.

На вокзалі Буско-Здрую за участі Бургомістра пана Вальдемара Сікори та голови міської ради пана Роберта Бурчана відбулася урочиста передача транспортного засобу українській стороні.

Щиро вдячні уряду, міській раді та нашим партнерам за допомогу! Автобус «дружби» вже в Україні!

Цінуємо нашу співпрацю!

Наближаємо Українську перемогу РАЗОМ!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу