• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільницька громада презентувала Програму інформатизації

eye

405

26.04.2023 11:00

RSS

21 квітня 2023 року відбулася робоча онлайн зустріч представників 10 пілотних громад області, що обрані в межах проєкту «Digital Вінниччина: цифрові рішення для розвитку громад», з регіональною координаторкою Програми EGAP у Вінницькій області Дар’єю Радзіковською, керівником проєкту Оленою Поліщук, екпертом Юрієм Войціцьким та начальницею управління цифрової трансформації Вінницької обласної військової адміністрації Людмилою Попихач.

Хмільницька громада мала можливість презентували проєкт Програми інформатизації на 2023 -2025 роки, яка створена за допомогою використання цифрових платформ для візуалізації.

Завідувач сектору інформаційних технологій та електронного урядування міської ради Олександр Долєвич розповів про робочу підготовку Програми та візуально окреслив структурний зміст документа, його стратегічні та операційні цілі, а також результати проведеного раніше SWOT-аналізу, перелік проєктів та заходів, які необхідні для виконання Програми та очікувані результати у сфері інформатизації.

Ми усвідомлюємо, що впровадження цифрових технологій у Хмільницькій міській територіальній громаді є важливим кроком для поліпшення якості життя місцевих жителів. Використання цифрових інструментів у сфері міського планування, охорони здоров'я та соціальної підтримки допомагає громадам забезпечити надання послуг більш зручно та ефективно. Крім того, цифрові технології допомагають зменшити бюрократичні бар'єри та поліпшити прозорість управління громадою.

Також під час заходу представники органів місцевої влади мали змогу поспілкуватися з регіональною координаторкою Програми EGAP у Вінницькій області Дар’єю Радзіковською, яка, у свою чергу подякувала кожній громаді за змістовні презентації та розповіла про подальші плани, що стосуються навчання громад на платформі “СВОЇ”.

Реалізація проєкту «Digital Вінниччина: цифрові рішення для розвитку громад» стала можливою завдяки підтримці Вінницької обласної військової адміністрації у партнерстві із Міністерством цифрової трансформації України та ГО «Ресурсно-інформаційний центр «Громади Вінниччини», що фінансується швейцарсько-українською Програмою EGAP, що виконується Фондом Східна Європа.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу