• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Юні журналісти  славлять Хмільник своїми перемогами

eye

722

27.04.2023 08:32

RSS

22 квітня 2023 року відбулася онлайн-церемонія нагородження, на якій зустрілися неймовірні учасники VII Всеукраїнського конкурсу «Нові в медіа».

Географія учасників конкурсу в цьому році розширилася – роботи надсилалися не лише з різних областей України, а також з Польщі, Німеччини та Фінляндії.

Як зазначило журі конкурсу, а це викладачі факультету журналістики Київського університету ім. Бориса Грінченка, кожен конкурсант відзначився своєю відповідальністю до створення якісно професійної роботи та яскраво проявив своє, вже закладене, розуміння істинної журналістики.

Ось у такому престижному конкурсі й взяли участь талановиті вихованки гуртка «Школа журналістики» Центру дитячої та юнацької творчості Марія Кравцова та Діана Килимнюк.  

Під керівництвом свого педагога Юлії Бараболі  вихованки гуртка підготували відеорепортаж  «Мурашник – джерело добрих справ».

Головним завданням конкурсу було не лише провести репортаж чи взяти інтерв’ю, а й самим зняти його та уміло змонтувати.

Творча команда  успішно впоралася із завданням.  

За результатами конкурсу Марія Кравцова та Діана Килимнюк  були нагороджені Дипломом ІІ ступеня.

Вітаємо переможців та віримо, що ростимо надійну зміну нашим медійникам, адже багато наших вихованців-випускників уже працюють у сфері журналістики.

Юлія Бараболя, заступник директора ЦДЮТ

   

 

 

Назад до розділу