• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

37 головних питань вирішено на засіданні виконкому

eye

509

27.04.2023 14:49

RSS

27 квітня 2023 року міський голова Микола Юрчишин провів чергове засідання виконавчого комітету Хмільницької міської ради.

На засіданні розглянуто та ухвалено рішення з 37 питань освітнього, соціального, фінансового, економічного, комунального напрямків, а також вирішено ключові питання зі сфери захисту прав дитини.

Установлено вартість харчування в закладах дошкільної освіти однієї дитини в день 60,00 грн. та розмір батьківської плати, обумовлено пільгові категорії дітей, які будуть харчуватися безоплатно.

Затверджено вартість обідів для учнів закладів загальної середньої освіти в сумі 40,00 грн. та доручено Управлінню освіти, молоді та спорту міської ради забезпечити організацію одноразового безкоштовного гарячого харчування для учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти та учнів 5-11 класів із родин у складних матеріально-побутових умовах.

Частково (50%) звільнено батьків, які захищають Україну, від оплати за харчування трьох дітей у закладах дошкільної освіти по 31 грудня 2023 року.

Вирішено клопотати перед Вінницькою обласною Радою про нагородження Почесною відзнакою «За заслуги перед Вінниччиною» до Дня незалежності України Власійчука Дмитра Івановича, народного майстра витинанки, за його вагомий особистий внесок у гуманістичну та громадську діяльність.

Вирішено профінансувати коштом місцевого бюджету виплати одноразової матеріальної допомоги:

  • 55 громадянам у складному матеріальному становищі (важке захворювання, стихійне лихо, пожежа та інші ускладнюючі обставини) на суму 148 800 грн.;
  • 11 громадянам відповідно до висновків депутатів на суму 34 000 грн.;
  • родині захисника України на поховання сина 28 800 грн.;
  • 5 військовим, які отримали травми на суму 42 944 грн.;
  • родині з числа ВПО на суму 1000 грн.;
  • 2 учасникам бойових дій в роки Другої світової війни на суму 10 000 грн.

Затверджено подання щодо недоцільності призначення громадянки опікуном над сином та висновок опікунської ради при виконкомі про надання дозволу опікуну недієздатного на здійснення перереєстрації його місця проживання.

У зв’язку з кадровими змінами та вибуттям окремих учасників робочої групи для повідомної реєстрації колективних договорів підприємств внесено зміни до складу профільної робочої групи.

Затверджено склад комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна та комісії з питань призначення тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату.

Погоджено терцентру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міської ради, як балансоутримувачу та орендодавцю, дозвіл на передачу Хмільницькому центру первинної медико-санітарної допомоги частини нежитлового приміщення в с. Кожухів на 2 роки 11 місяців.

Вирішено демонтувати меморіальну дошку на фасаді адмінбудівлі міськрайонного суду відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів та заборону пропаганди їхньої символіки».

Розглянуто заяви підприємств та громадян щодо видалення аварійних деревонасаджень та за заявами громадян погоджено розміщення будівельних матеріалів на загальноміській території.

Внесено зміни до рішення виконкому про встановлення лімітів споживання енергоносіїв та водопостачання бюджетним установам.

У зв’язку з втратою оригіналу свідоцтва про право власності на житловий будинок за заявою громадянина видано йому дублікат документа.

Розглянуто заяву громадянки та внесено зміни у свідоцтво про право особистої власності та будинковолодіння.

Затверджено план культурно-мистецьких заходів з 1 травня по 4 червня 2023 року.

Розглянуто ухвали Хмільницького міськрайонного суду про визначення місця поживання дітей та щодо доцільності позбавлення батьківських прав, а також призначення піклувальником над дитиною.

Схвалено проєкти рішення міської ради про затвердження звіту про виконання бюджету громади за 1 квартал 2023 року, внесення змін до рішення про місцевий бюджет на 2023 рік (зі змінами) та про затвердження договору про передачу видатків у 2023 році.

Погоджено перспективні плани розвитку КНП «Хмільницька центральна лікарня» та «Хмільницький Центр первинної медико-санітарної допомоги» міської ради на 2023 – 2025 роки.

Управлінню освіти, молоді та спорту міської ради надано дозвіл на передачу в оренду приміщення (2 кабінети) для Служби у справах дітей міської ради, а виконкому дозволено передати безоплатно комунальне майно на баланс Служби у справах дітей міської ради.

Схвалено перелік питань, внесених на розгляд позачергової 42 позачергової сесії міської ради 8 скликання, що запланована на 28 квітня 2023 року.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

 

Назад до розділу