• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На 42 підприємствах проведена атестація робочих місць

eye

341

28.04.2023 11:13

RSS

Для реалізації державної політики в галузі охорони праці, соціального захисту працюючих, зайнятих на роботах із шкідливими та важкими умовами праці Управлінням праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради постійно проводиться контроль за своєчасним і якісним проведенням атестації робочих місць за умовами праці, надається методична та практична допомога в організації її проведення на підприємствах, в установах та організаціях Хмільницької міської громади різних форм власності.

 

Проведено аналіз стану атестації робочих місць із шкідливими та важкими умовами праці. З керівниками підприємств узгоджені графіки проведення атестацій, визначені терміни їх виконання.

Загалом атестація робочих місць з несприятливими умовами праці по місту Хмільнику проведена на 42 підприємствах із 43, що становить 97,6% від загальної кількості підприємств, на яких необхідно провести атестацію.

Відповідно до Закону України “Про охорону праці” відділом з питань праці Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради вживаються заходи щодо обстеження суб’єктів підприємницької діяльності з питань охорони праці.

Протягом поточного року обстежено 84 підприємств всіх форм власності з наданням методичної та консультативної допомоги.

Проведено 2 семінар-наради з керівниками підприємств, установ та організацій міста, відповідальними за охорону праці.

З метою реалізації поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища постійно приділяється увага навчанню керівників та спеціалістів Хмільницької міського ТГ з питань охорони праці.

У 2022 році в м. Хмільник Управління праці та соціального захисту населення організовано проведення навчання з питань охорони праці на базі навчальних комбінатів м.Вінниці 105 посадових осіб підприємств Хмільницької міської ТГ, а в 2023 році – 28 посадових осіб.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

 

 

Назад до розділу