• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 42 сесії міської ради 8 скликання

eye

473

01.05.2023 10:08

RSS

28 квітня 2023 року під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 42 сесія Хмільницької міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 23 депутати міської ради, які розглянули 52 питання порядку денного.

Депутати внесли зміни до структури та штатних розписів працівників виконавчих органів Хмільницької міської ради, КЗ «Історичний музей м. Хмільник» та КЗ «Будинку культури» Хмільницької міської ради.

Місцеві обранці підтримали внесення змін та доповнень до міських програм, зокрема: до програми із забезпечення населення Хмільницької міської територіальної громади якісною питною водою; управління комунальною власністю громади; утримання дорожнього господарства; регулювання земельних відносин; поліпшення безпеки на території громади; розвитку культури та туризму; розвитку освіти, розвитку фізичної культури, спорту та молодіжної політики територіальної громади; розвитку та підтримки комунальних закладів охорони здоров’я для покращення умов медичного обслуговування населення міської громади.

Ухвалені рішення про зміни до Порядків використання коштів міського бюджету до окремих міських програм.

Затверджено склад комісії з реорганізації КП «Хмільницька житлово-експлуатаційна контора» шляхом приєднання до КП «Хмільниккомунсервіс» Хмільницької міської ради.

Заслухано та взято до відома звіти про виконання міських програм за минулий рік, а саме: про розвиток освіти та про розвиток фізичної культури, спорту та молодіжної політики у громаді.

Окремими рішеннями депутати затвердили Статут КНП «Хмільницький ЦПМСД», Положення про управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради та Меморандум про співпрацю між Хмільницькою міською радою та ГО «Знай, щоб жити».

Депутати погодили рішення про прийняття у комунальну власність Хмільницької громади автобуса марки Renault Ponticelli, отриманого від Гміни Буско-Здруй Республіки Польща у якості гуманітарної допомоги.

Депутати підтримали ініціативу міського голови Миколи Юрчишина про внесення змін та доповнень до програми зі сприяння розвитку місцевого самоврядування та партнерських відносин, якими передбачили надання фінансової підтримки місту-партнеру Умані, з яким Хмільник має давні дружні та добрі відносини, у зв’язку з руйнуваннями внаслідок ракетного удару росією в ніч на 28 квітня 2023 року.

Затверджено звіт про виконання бюджету громади за І квартал 2023 року та погоджено договір про передачу видатків у 2023 році. Внесено зміни до бюджету Хмільницької міської територіальної громади на поточний рік.

Значна частина питань порядку денного стосувалася врегулювання земельних відносин. Усі питання цього блоку були підтримані.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу