• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Привітали ГО "ПРАВО" з 18-річчям

eye

95

01.05.2023 09:28

RSS

18 років… Це час розквіту сил, мегаможливостей та нових життєвих горизонтів.

29 квітня Громадська організація "Право" досягла свого повноліття. За цієї нагоди в Гуманітарному хабі "Мурашник" відбулася привітна зустріч друзів, партнерів, гостей.

Голова Громадської організації «ПРАВО» Віталій Дорох розповів як починався шлях організації, про її фундаторів, перші кроки, ініціативи, ідеї та проєкти, які дали старт росту організації.

Гості із задоволенням переглянули світлини різних років, що ілюстрували цікаві робочі моменти, непересічні події, зустрічі.

Свої побажання організації, її фундаторам та команді ГО можна було написати на «стіні привітань».

Від імені Хмільницької міської ради та особисто міського голови Миколи Юрчишина з вітальним словом звернулася начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради Наталія Мазур.

Наталія Петрівна вручила Подяку міського голови партнерській організації з повагою і вдячністю за співдружність, компетентність та спільні реалізовані проєкти з акцентом на розвиток громадянського суспільства.

Депутат Хмільницької міської ради Олександр Кубряк від імені депутатського корпусу подякував експертам організації «ПРАВО» за партнерство і корисні справи для жителів громади та висловив сподівання на майбутні успішні проєкти.

Щирі слова поздоровлень пролунали від керівника ГО "Унікальна країна" зі Жмеринки Андрія Сільченка, внутрішньо переміщених осіб із Херсона, Харкова, Енергодару, яких із ГО поєднав воєнний побут.

Справжньою «родзинкою» заходу стала пісенна програма у виконанні переселенки з Херсону Сніжани Бовкун під гітарні акорди Віталія Дороха.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Світлини - газета "Життєві обрії"

Назад до розділу