• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Діалог - це вже можливість!

eye

422

04.05.2023 11:22

RSS

3 травня 2023 року Хмільницька міська рада розпочала цикл діалогових зустрічей із жителями громади. Разом ми шукали відповідь на актуальне питання: «Як внутрішньо переміщеним особам проявити себе в суспільно-політичному житті громади?».

Зустріч відбулася в гуманітарному хабі «Мурашник» в межах проєкту «Лабораторії творчого діалогу в громадах», що реалізується Спілкою «Громадські ініціативи України» за підтримки «U-LEAD з Європою».

Діалог об’єднав внутрішньо переміщених осіб, представників місцевих громадських організацій, молоді та посадових осіб профільних напрямків.

Фасилітаторами зустрічі виступили Юрій Степанець – голова Правління громадської спілки «Громадські ініціативи України» та Марія Юзькова – регіональна координаторка проєкту «Лабораторії творчого діалогу в громадах» у Вінницькій області, які завітали до Хмільника спеціально для участі в цьому заході.

На початку заходу відбулося приємне знайомство та обмін своїми очікуваннями. За роботою у групах ми змогли разом виявити наші можливості та ключові проблеми, які впливають на участь ВПО в суспільно-політичному житті.

Внутрішньо переміщені особи, які були учасниками зустрічі, активно «включилися» в діалог та поділилися своїми думками про те, що заважає їхній інтеграції в життя громади з акцентом на можливості вирішення цих проблем.

Усі теми ми занотували, проговорили і постараємося разом із учасниками наступного діалогу їх більш конкретизувати та опрацювати.

Наш наступний діалог плануємо провести 17 травня 2023 року о 14.00 у Центрі активності громадян (Будинок культури, 1 поверх). Всіх охочих вже запрошуємо.

Для довідки:

Хмільницька міська територіальна громада разом із 120 громадами України є учасницею проєкту «Лабораторії творчого діалогу в громадах», що реалізується Спілкою «Громадські ініціативи України» за підтримки «U-LEAD з Європою».

Двоє працівниць міської ради: Наталія Мазур, начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю і Катерина Дешева, заступник начальника – начальник відділу адресних соціальних допомог та компенсацій Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради успішно пройшли тренінги з теми: “Практики діалогового підходу в роботі органів місцевого самоврядування”.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу