• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

«Мобільна валіза» вже допомагає хмільничанам!

eye

205

04.05.2023 16:21

RSS

На жаль, не всі громадяни можуть прийти до ЦНАПу. Це, значною мірою, люди старшого віку, люди з інвалідністю, або ж хто за станом здоров’я не може самостійно пересуватися. Наш обов’язок – однаково дбати про потреби всіх людей.

У партнерстві з Програмою EGAP Хмільницька міська рада знайшла можливість надавати адмінпослуги жителям громади вдома за допомогою автоматизованого цифрового обладнання «Мобільна валіза».

Сьогодні, 4 травня 2023 року, адміністратори Управління «Центр надання адміністративних послуг» Хмільницької міської ради Олена Грохольська та Ілона Діордієнко допомогли жителям громади у потребі отримати адмінпослуги вдома.

Повідомимо, що правом на отримання адмінпослуг вдома через «Мобільну валізу» можуть скористатися жителі Хмільницької громади, а саме:

  • громадяни, які досягли 80-річного віку;
  • громадяни з інвалідністю І групи;
  • громадяни, що за станом здоров’я нездатні самостійно пересуватися, зокрема ті, хто перебуває на стаціонарному лікуванні в комунальних медичних закладах громади.

Для цього громадянин/громадянка, які звертаються, або ж їх представник (родич, соціальний робітник, сусід тощо), має повідомити про такий намір Управління «Центр надання адміністративних послуг» міської ради.

Перелік адмінпослуг, які надаються на пересувному віддаленому робочому місці адміністратора Центру надання адмінпослуг, відповідає загальному переліку послуг ЦНАПу, за виключенням послуг щодо оформлення біометричних документів (паспортів).

За додатковою інформацією звертайтесь

за телефоном 2-20-85 або +380971115033

Працюємо далі з турботою про вас!

Дуже сподіваємося, що це допоможе людям у потребі.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Управління «Центр надання адміністративних послуг» Хмільницької міської ради

Назад до розділу