• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Орден «За мужність» Герою навіки!

eye

370

09.05.2023 12:37

RSS

Лише серце знає всю глибину смутку за рідними, душі яких полинули в небо навіки. Залишається з нами пам'ять про них - світла, як сльоза, вічна, як вогонь, що крізь земне життя віє німим спокоєм, зберігаючи назавжди теплі спомини про всіх, кого вже ніколи не повернути.

Сьогодні, 9 травня 2023 року, у Хмільницькій міській раді відбулася зустріч із родиною захисника України Валерія Гаврилюка, жителя с. Порик Хмільницької громади, який загинув 27 травня 2022 року поблизу міста Авдіївка під час ведення бойових дій. Порицький старостинський округ Хмільницька територіальна громада. 

Начальник Хмільницького районного територіального центру комплектування та СП полковник Олег Резедент та міський голова Микола Юрчишин вручили дружині воїна Софії Миколаївні, доньці Ользі та сину Станіславу орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) згідно з Указом Президента України від 11.12.2022 №861.

Світла пам'ять Герою навіки!

Схиляємося у вічній пошані перед родиною Героя, перед усіма, хто поклав своє життя на вівтар своєї Батьківщини, за мирне майбутнє своїх дітей, усіх нас.

Всім серцем співчуваємо. Не забудемо.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу