• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільницька поліція працює у посиленому режимі, – Валерій Романюк

eye

474

Новини

Поліцейські Хмільницького відділення поліції контролюватимуть забезпечення чинних законодавчих обмежень для недопущення поширення спалахів коронавірусу, - про це сьогодні під час зустрічі із міським головою Сергієм Редчиком повідомив начальник Хмільницького відділення поліції Валерій Романюк. Очільник місцевої поліції  зауважив, що правопорушники, які своїми діями наражатимуть на небезпеку інших громадян, нестимуть адміністративну та кримінальну відповідальність відповідно до Закону.
  • Нашим основним завданням є не покарання порушників, а проведення превентивної роботи, щоб запобігти поширенню небезпечної інфекції. Для цього Хмільницьке відділення поліції просить громадян з розумінням  та відповідальністю поставитись до виконання обмежень, адже головним захистом від зараження корона вірусом є дотримання особистих правил гігієни, мінімізація контактів, - сказав В.Романюк.
Поліцейські працюють в посиленому режимі. Дільничні офіцери та працівники секторів реагування патрульної поліції здійснюватимуть обхід місць проживання людей похилого віку, людей з інвалідністю, аби встановити, хто потребує соціального патронажу. Також поліцейські висловлюють готовність охороняти місця обсервації та території медичних закладів, у які поміщатимуть пацієнтів із захворюванням чи підозрою на корона вірус, супроводжуватимуть медичний спецтранспорт під час транспортування хворих, - сказав В.Романюк Хмільничани! Будьмо соціально свідомими! Бережіть себе і  своїх рідних. Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу