• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Презентовано Програму інформатизації громади

eye

560

10.05.2023 15:45

RSS

Сьогодні, 10 травня 2023 року, в обласній військовій адміністрації відбулася підсумкова зустріч учасників пілотних громад, представлених у проєкті «Digital Вінниччина: цифрові рішення для розвитку громад», із координаторами цифрової трансформації обласного та регіонального рівнів, партнерами, керівництвом проєкту та запрошеними громадами області.

На початку діалогу до учасників та учасниць звернулися з вітальним словом: заступник начальника ОВА Андрій Кавунець, координатор з цифровізації регіонів Програми EGAP Сергій Гунько, регіональна координаторка Програми EGAP Дар’я Радзіховська, начальник управління цифрової трансформації ОВА Людмила Попихач.

Керівник проєкту Олена Поліщук та експерт проєкту Юрій Войціцький розповіли про ключові компоненти проєкту та досягнуті результати з розробки програм інформатизації у громадах.

Під час заходу успішними практиками впровадження цифрових рішень обмінялися представники Іллінецької, Ямпільської, Северинівської, Тростянецької, Хмільницької, Дашівської, Тульчинської, Якушинецької, Гніванської та Могилів-Подільської громад області.

Хмільницьку громаду на зустрічі представили: завідувач сектору інформаційних технологій та електронного урядування міської ради Олександр Долєвич та начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради Наталія Мазур.

Захід відбувся в межах проєкту Digital Vinnytsia Region «Digital Вінниччина: цифрові рішення для розвитку громад», що реалізується за підтримки Вінницької обласної державної адміністрації у партнерстві з Міністерством  цифрової трансформації України та ГО «Ресурсно-інформаційний центр «Громади Вінниччини».

Проєкт фінансується швейцарсько-українською Програмою ЕGAP, яка виконується Фондом Східна Європа.

!!! Нагадуємо, що до 25 травня триває громадське обговорення проєкту Програми інформатизації на 2023-2025 роки.

Проєкт Програми доступний на офіційному сайті за цим посиланням:

https://drive.google.com/.../1GSCjdoZn91dw7C6.../view

Просимо жителів громади ознайомитися з Програмою та висловити свої пропозиції до проєкту.

У разі запитань, уточнень, пропозицій пропонуємо звертатися до:

• сектору з питань інформаційних технологій та електронного урядування міської ради за тел.:+38 098 953 50 62

• або до відділу інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради за тел..: +38 068 578 05 64.

Ваша думка для нас важлива! Так ми разом зможемо ухвалити цифрові рішення для зручності кожної людини!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу