• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Виконавчий комітет Хмільницької міської ради вирішив

eye

342

11.05.2023 16:16

RSS

11 травня 2023 року міський голова Микола Юрчишин провів позачергове засідання виконавчого комітету.

25 комплексних питань розглянуто під час засідання. Це питання освітнього, соціального та комунального напрямків, а також зі сфери містобудування та захисту прав дитини.

Першим виконком погодив списання основних засобів закладам освіти міської громади та дозволив Управлінню освіти, молоді та спорту безоплатно передати комунальне майно (туристичне спорядження) на баланс відділу культури і туризму міської ради.

Дев’ять питань вирішено для соціального захисту громади. Отже, коштом місцевого бюджету будуть профінансовані одноразові матеріальні допомоги людям у потребі, людям з інвалідністю, захисникам України та їхнім родинам, які отримали поранення на війні, громадянам, в яких народилися двоє або більше дітей одночасно тощо. Урегульовано питання надання соціальної послуги вдома безоплатно та затверджено подання про доцільність призначення опікуном.

Надано згоду на прийняття на баланс виконкому технічного обладнання (принтери, картриджі та накопичувачі SSD), які отримано в результаті партнерства з Програмою EGAP, що виконує Фонд Східна Європа за підтримки уряду Швейцарії.

Вирішено відзначити подяками міського голови жителів громади з нагоди Всесвітнього дня медичних сестер.

Розглянуто заяви громадян та підприємств про видалення аварійних дерев та за клопотанням хмільничан погоджено розміщення будівельних матеріалів на загальноміській території.

Внесено доповнення до рішення виконкому, яким затверджений перелік робіт та розподіл коштів для благоустрою у громаді.

Затверджено Положення про порядок обробки та захисту персональних даних.

Взято на квартирний облік особу з інвалідністю внаслідок війни.

Видано громадянці дублікат свідоцтва про право власності на житло та змінено нумерацію квартири в житловому будинку для впорядкування нумерації.

Чотири питання вирішено для захисту прав дитини: надано малолітній та неповнолітньому статус дитини-сироти; дозволено законному представнику – піклувальнику дати згоду на прийняття в дар та підписання договору дарування житлового будинку з господарськими будівлями і спорудами, де право користування має малолітня дитина; доповнено склад міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дитини у складних життєвих обставинах.

Вирішено безоплатно передати комунальне майно з балансу виконкому на баланс КП «Хмільниккомунсервіс».

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу