• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Відкрите урядування - шлях до партнерства та довіри

eye

538

12.05.2023 16:35

RSS

Партнерство «Відкритий Уряд» - ми часто чули про цю міжнародну Ініціативу в дайджестах новин і під час діалогів Хмільницька міська рада з громадою… Але сьогодні, 12 травня 2023 року, на Тиждень Відкритого Уряду, ми приділили більше уваги цій міжнародній Декларації партнерства.

У колі посадовців, громадських організацій та депутатів міської ради ми розповіли про історію її започаткування, про те, як Україна приєдналася до Ініціативи, зобов’язання учасників та цінності країн-учасниць.

І, як приклад того, що Хмільницька міська рада, у своїй діяльності підтримує принципи відкритого урядування, під час зустрічі презентовано проєкт Програми інформатизації на 2023 -2025 роки.

Захід відбувся в рамках проєкту Digital Vinnytsia Region «Digital Вінниччина: цифрові рішення для розвитку громад», що реалізується за підтримки Вінницька обласна державна адміністрація у партнерстві з Міністерство цифрової трансформації України та ГО «Ресурсно-інформаційний центр «Громади Вінниччини» та фінансується швейцарсько-українською Програма EGAP, яка виконується Фонд Східна Європа .

Було цікаво, корисно та інформативно.

Дякуємо Громадська організація "Право" в особі Віталій Дорох ГО. НАШ ВИКЛИК ГО"Спілка учасників АТО м. Хмільника та Хмільницького району" Хмільницька міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України та Гуманітарний хаб "Мурашник" за партнерство і відкритість до актуального діалогу.

Дякуємо всім, хто, попри зайнятість вкінці робочого тижня, знайшов час для участі в цьому заході.

#цифровізація_хмільницька_тг

#цифрові_рішення_хмільницька_тг

#консультації_з_громадськістю

#е_демократія

#е_урядування_Хмільницька_ТГ

#індекс_відкритості_Хмільник

#ВідкритийУряд #OpenGov #UkraineNow #OpenGovWeek #ТижденьВідкритогоУряду

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу