• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

До уваги ОСББ, будівельних та управляючих кампаній!

eye

145

RSS

24-25 травня 2023 року в Національному центрі «Український дім» відбудеться щорічний Форум – Smart Building, тематика якого буде присвячена не тільки впровадженню та розвитку технологій у містах, але й відновленню інфраструктури України, яка зазнала значних пошкоджень від війни.

Щорічно Форум Smart Building поєднує на своєму майданчику основних гравців розумних рішень: розумне місто, розумний будинок, екологія, автоматизації, інтернет речей, енергоефективність, безпека та Audio/Video- технології.

Форум пройде у форматі виставки та конференції та продемонструє світові та українські досягнення в галузі інтелектуальних систем, смарт-рішень для будівництва та відновлення міської інфраструктури.

У рамках ділової програми заплановано проведення дводенної конференції та виступи понад 50 спікерів. А виставкова зона представить понад 50 компаній, брендів, стартапів – новаторів у сфері технологій.

До участі в Форумі запрошуються будівельні компанії та забудовники, інженери, архітектори, дизайнери, а також представники ОСББ та керуючих компаній.

Вхід у виставкову зону та участь у конференції некомерційних організацій – безкоштовна.

Співорганізатором форуму цьогоріч виступає Egis Ukraina – український офіс EGIS Group, французької інженерно-консалтингової компанії, що входить до ТОР-20 світових інженірінгових компаній. Окрім цього, як завжди, захід відбудеться за сприянням Державних органів влади, а також багатої кількості асоціацій та міжнародних партнерів, серед яких: Європейська бізнес асоціація, Асоціація міст України та Асоціація малих міст України, АППАУ, регіональні ІТ-кластери та багато інших.

Деталі про проведення форуму ви можете знайти на сайті – https://smart-building.com.ua/

Назад до розділу