• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

До ветеранів – зі словом вдячності

eye

66

Новини

Цими днями героїчний літопис рідної Хмільниччини доповнює ще одна славетна дата – 76-та річниця визволення міста та району від нацистських окупантів у Другій світовій війні. Хмільничани шанують своїх земляків, котрі мужньо пройшли фронтовими дорогами і наближали визволення рідного краю та України. У Хмільницькій громаді проживає 10 учасників бойових дій у Другій світовій війні. Міський голова Сергій Редчик разом із начальником управління праці та соціального захисту населення міської ради Іриною Тимошенко, відповідальним секретарем міської організації ветеранів України Надією Губановою та директором територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міської ради Наталією Вепрінцевою відвідали ветеранів за домашньою адресою та привітали їх із нагоди пам’ятної дати.
  • Ми вдячні Вам за подвиг в ім’я захисту своєї Батьківщини, в ім’я визволення рідного краю. Нехай Ваше серце зігріють  добрі слова вдячності та нашої уваги, додадуть життєвого натхнення у турботливому колі родини на прийдешні земні роки, - сказав міський голова С.Редчик, вітаючи ветеранів.
Хмільницька міська організація ветеранів України висловлює щиру вдячність директору підприємства «Ринок», депутатові міської ради Л.І.Подольському та ФОП Матвійчуку В.С. за доброчинну допомогу.   Хмільницька міська організація ветеранів України

Назад до розділу