• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

ДБСТ та прийомні сім’ї громади профінансовано на 1,4 млн. грн.

eye

200

19.05.2023 10:54

RSS

У Хмільницькій міській територіальній громаді функціонує 4 будинки сімейного типу, в яких виховується 24 дитини, та 4 прийомних сім’ї, в яких виховується 6 дітей (1 дитина з інвалідністю).

Також у місті Хмільник проживає прийомна сім’я, що переселилася з Луганської області, в якій виховується 1 неповнолітня дитина.

Усі ці категорії перебувають на обліку в Управлінні праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради та отримують державні соціальні допомоги відповідно до:

  • постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2019р. №552 «Деякі питання виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, у тому числі з інвалідністю, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом “гроші ходять за дитиною”, оплати послуг із здійснення патронату над дитиною та виплати соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя, підтримки малих групових будинків» (зі змінами),
  • Порядку призначення і виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, у тому числі з інвалідністю, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом “гроші ходять за дитиною”.

За 5 місяців 2023 року дитячі будинки сімейного типу та прийомні сім’ї профінансовано на суму 1 млн. 396 тис.грн. Заборгованості з виплат не має.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

Назад до розділу