• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

eye

88

23.05.2023 09:46

RSS

Благодійна організація «Благодійний фонд «СтабілізейшенСуппортСервісез» повідомляє, що в 2023 році продовжено проєкт «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб» (далі - Проєкт), який реалізується за підтримки Агентства ООН у справах біженців ООН (УВКБ ООН) в Україні.

Проєктом передбачено низку заходів, спрямованих на посилення інституцій соціального захисту, та підтримку ВПО, зокрема:

  • надання консультацій та інформаційної підтримки ВПО;
  • сприяння реєстрації ВПО та підвищення довіри до системи соціального захисту.

В межах Проєкту організуються та проводяться практичні семінари/вебінари з актуальних питань соціального захисту, забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб та цивільного населення, яке постраждало від військової агресії.

Контактні особи:

Наталія Гурковська, регіональна координаторка БО «БФ «ССС» у Вінницькій області (тел. (067)727 46 70, електронна адреса: nhurkovska@radnyk.org)

Олексій Балтак, регіональній юрист БО «БФ «ССС» у Вінницькій області (тел. (097)488 20 98, електронна адреса: obaltak@radnyk.org)

Євген Іщук, регіональній соціальний фахівець БО «БФ «ССС» у Вінницькій області (тел. (063)285 72 18, електронна адреса: yishchuk@radnyk.org)

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради за інформацією благодійної організації «Благодійний фонд «СтабілізейшенСуппортСервісез»

 

Назад до розділу