• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

29 травня – ремонт газових мереж по вул. Монастирська,1

eye

182

25.05.2023 11:30

RSS

29 травня (понеділок) 2023 року Хмільницьке відділення АТ «Вінницягаз» розпочне планові ремонтні роботи на газорозподільних мережах.

У зв’язку з цим з 8-00 год. 29 травня 2023 року буде тимчасово зупинено подачу газу споживачам будинку №1 по вул.Монастирська міста Хмільник.

Роботи проводяться для забезпечення належного технічного стану мереж та безпечного постачання природного газу споживачам.

Газопостачання буде відновлене по мірі виконання усіх аварійно-відновлювальних робіт.

Прохання до мешканців квартир перекрити крани на вводах та перед газовими приладами. Забезпечити доступ працівників АТ «Вінницягаз» до газових приладів своїх помешкань для проведення комплексу робіт з відновлення газопостачання.

Наголошуємо, що задля безпеки відновлення подачі газу буде проводитися лише за наявності мешканців у своїх будинках та квартирах.

Крім того нагадуємо, що згідно з Правилами безпеки систем газопостачання кожен споживач має забезпечити щорічно технічне обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж, а також димових і вентиляційних каналів. Відсутність технічного обслуговування може бути підставою припинення розподілу газу на об’єкт. Це безпека ваша і вашої оселі.

Необхідно підготувати для перевірки:

- акт розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін та документи на підтвердження проведення технічного обслуговування газових мереж вашого будинку (квартири)

- акт перевірки димових та вентиляційних каналів.

Акт розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін можна скласти з АТ «Вінницягаз». Компанія також надає послуги з технічного обслуговування мереж на договірних засадах. Має для цього необхідний персонал, матеріальну базу та досвід.

Просимо споживачів з розумінням поставитися до ситуації та забезпечити працівникам АТ «Вінницягаз» доступ до приміщень та територій, на яких розташовані газові прилади та газорозподільні мережі, для виконання своїх функцій.

І, звичайно ж, нагадуємо про необхідність вчасної оплати розподілу газу!

Звертаємо вашу увагу, що усі працівники АТ «Вінницягаз» мають при собі службові посвідчення.

Будьте уважні та дбайте про свою безпеку.

Просимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за розуміння!

Хмільницьке відділення АТ «Вінницягаз»

Назад до розділу