• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Виконавчий комітет міської ради вирішив

eye

489

25.05.2023 14:54

RSS

25 травня 2023 року міський голова Микола Юрчишин провів чергове засідання виконавчого комітету.

30 актуальних питань вирішено впродовж засідання. Значна частина ухвалених рішень стосувалася питань комунальної сфери, соціального захисту населення, захисту прав дітей, розвитку освіти та культури в громаді.

Спершу заслухано квартальний звіт КП «Хмільникводоканал» про виконання фінансового плану підприємства та розглянуто заяви громадян про приватизацію квартири.

Ухвалено рішення відзначити коштом місцевого бюджету 118 учнів закладів загальної середньої освіти та вихованців закладів позашкільної освіти грошовими преміями за високі досягнення у 2022-2023 навчальному році.

Дві родини учасників бойових дій звільнено від оплати за харчування дітей в закладах дошкільної освіти міської ради на 50% від установленої батьківської плати.

Для соціального захисту населення громади погоджено виплатити одноразову матеріальну допомогу коштом місцевого бюджету:

  • 35 громадянам на лікування (48,2 тис. грн.);
  • 16 громадянам на лікування за висновками депутатів (34,0 тис. грн.);
  • 2 внутрішньо переміщеним особам для вирішення складних життєвих ситуацій (1,5 тис. грн.);
  • 3 родинам військових, які загинули на війні (84,3 тис. грн.);
  • 3 військовим, які отримали поранення на війні (24,2 тис. грн., у розмірі 3-кратному прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб);
  • 1 демобілізованому військовослужбовцю на лікування (3,0 тис. грн.).

Затверджено подання про доцільність призначення опікуном над особою з інвалідністю.

Для врегулювання питань у галузі діяльності закладів культури погоджено КЗ «Будинок культури» Хмільницької міської ради:

- передачу в оренду дирекції пересувних циркових колективів України приміщення великої зали для проведення циркової дитячої вистави 27 травня 2023 року з дотриманням заходів безпеки.

- проведення благодійного концерту рок-гурту «ДРАФТ» в парку культури і відпочинку ім. Т.Г. Шевченка 27 травня 2023 року з дотриманням заходів безпеки.

Дозволено безоплатно передати з балансу виконавчого комітету міської ради на баланс КЗ «Будинок культури» електронагрівач для обігріву приміщення Філії сільський будинок культури с. Порик у зимовий період.

Виконком визнав такими, що втратили чинність рішення про затвердження штатного розпису КЗ «Історичний музей м. Хмільника» та внесення змін до цього рішення.

Внесено зміни до рішення про встановлення лімітів споживання енергоносіїв та водопостачання у зв’язку з діяльністю Центру активності громадян у Будинку культури.

За заявами 14 громадян погоджено їм тимчасове розміщення будівельних матеріалів до 1 вересня 2023 року.

Внесено зміни до квартирної облікової справи особи, з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, зарахувавши до списку на отримання житла поза чергою.

Затверджено Правила розміщення зовнішньої реклами у громаді в новій редакції та погоджено розміщення соціальної реклами «Майбутнє України в твоїх руках. Захищай своє» на спеціальних конструкціях соціальної реклами по вул. Київській та по вул. І. Богуна.

Для захисту прав дитини розглянуто ухвалу суду про визначення місця проживання дитини; призначено законного представника – опікуна малолітньої дитини для укладання та підписання від її імені договору про поділ спадщини; надано дозвіл матері на укладення договору оренди землі з приватним підприємством на земельну ділянку, яка належить малолітнім дітям; припинено опіку над майном дитини-сироти та звільнено від обов’язків опікуна над майном дитини-сироти тощо.

Передано безоплатно з балансу КНП «Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги» Хмільницької міської ради на баланс виконкому частину адмінбудівлі колишньої сільради в с. Куманівці.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу