• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Зі школярами – про бюджет та майбутнє

eye

262

29.05.2023 15:38

RSS

Сьогодні, 29 травня 2023 року, у стінах Хмільницької міської ради відбувся особливий діалог. Діалог міського голови Миколи Юрчишина з випускниками ліцею №1 міста Хмільник.

Ми підняли широкий діапазон тем, що цікавили нашу молодь. Відверто поговорили про фінансовий фундамент - бюджет громади, його доходи і видатки, їхній розподіл за галузями, а також про проєкти розвитку нашої громади.

Поділилися планами та намірами про молодіжні мрії, які хочеться втілити для комфорту і дозвілля всіх і кожного – це сучасні відпочинкові зони, нові активності та інтелектуальні простори на майбутнє.

Розповіли про повноваження відділів та управлінь, які є в муніципалітеті, та про роботу в міській раді. Учні та учениці навіть спробували відчути себе в ролі депутатів, взяли участь в електронному голосуванні «за бюджет успішної Хмільницької громади».

Розмова минула на одному диханні. Було жваво, конкретно і водночас цікаво.

Завершуючи діалог з молоддю, міський голова побажав ніколи не зупинятися на шляху до свого майбутнього, упевнено йти до своїх ідей, докладати інтелектуальних зусиль для свого професійного зростання і щастя.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу