• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Діти відкривають світ з любов’ю

eye

135

01.06.2023 09:22

RSS

Перший день літа щороку відкривають діти. Допитливо споглядаючи з віконця Щастя й батьківської Любові, вони стверджують:

«Ми маємо право на життя, сімейне виховання, на здоров’я, освіту, розвиток своєї особистості, а також право на турботу і захист!».

Дитинство маленьких українців та українок зараз обпалене війною, а їхні світлі очі-озерця ще сповнені смутком і тривогою. І нам від цього дуже боляче.

Та ми, дорослі, і найперше наші хоробрі воїни, робимо все можливе, щоб вберегти і захистити вас, щоб ви продовжували навчатися, спілкуватися з друзями, допомагати один одному за будь-яких обставин, щоб мали добрі спогади про своє дитинство, навіть в умовах війни.

Ми все відновимо і буде мирно на нашій Землі. Заради вас. Заради найвищої справедливості. Заради подвигу Героїв, які поклали свої життя, захищаючи Україну. Заради майбутнього без війни!

Юні друзі! Пізнавайте безмежний світ з Україною в серці! І пам’ятайте, що старання завжди відкривають успіхи, а гідність і наполегливість ведуть до перемог!

Переможемо з вами і заради вас!

Зі святом, діти!

 

З повагою -

Міський голова

Микола ЮРЧИШИН

 

Назад до розділу