• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Про організацію укриття населення – оперативна нарада

eye

748

05.06.2023 13:43

RSS

5 червня 2023 року міський голова Микола Юрчишин провів оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств громади, які є балансоутримувачами (власниками) захисних споруд цивільного захисту.

Для збереження життя людей зроблено наголос на вкрай важливому питанні – організації укриття населення у фонді захисних споруд цивільного захисту.

Зокрема зауважено на відповідальному забезпеченні цілодобового безперешкодного доступу населення до приміщень укриттів, забезпечення необхідного внутрішнього обладнання, наявності покажчиків місць знаходження та руху до укриттів і маркування міжнародним розпізнавальним знаком цивільної оборони.

Начальник відділу цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради Валерій Коломійчук зосередив увагу присутніх на дотриманні вимог Кодексу цивільного захисту в частині експлуатації захисних споруд цивільного захисту в умовах воєнного часу та повідомив про планові оперативні перевірки укриттів представниками ДСНС та Національної поліції, зокрема в нічний час.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

Назад до розділу