• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

І знову в нагоді «Мобільна валіза»!

eye

361

05.06.2023 15:42

RSS

2 червня 2023 року адміністратори Управління "ЦНАП" Хмільницької міської ради Олена Грохольська та Оксана Кулик виїхали на звернення громадянина з інвалідністю І групи, який перебував у КНП «Хмільницька центральна лікарня» та звернувся з проханням отримати адмінпослугу з соціальних питань. Фахівці ЦНАПу надали хмільничанину відповідні консультації та допомогли з вирішенням запитуваної послуги.

Усе частіші звернення громадян підтверджують актуальність та реальну роботу автоматизованого цифрового обладнання «Мобільна валіза», яка допомагає нам однаково дбати про потреби всіх людей.

Нагадуємо, що правом скористатися цією послугою можуть жителі Хмільницької територіальної громади, а саме:

  • громадяни, які досягли 80-річного віку;
  • громадяни з інвалідністю І групи;
  • громадяни, що за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись, зокрема ті, хто перебуває на стаціонарному лікуванні у комунальних медичних закладах громади.

Що потрібно зробити?

  • Крок 1. Представник заявника, що потребує отримати адмінпослугу за місцем проживання/перебування, звертається до ЦНАПу за адресою: м. Хмільник, вул. Столярчука,10. Це може бути родич, сусід чи соціальний працівник.
  • Крок 2. Адміністратор ЦНАП надає консультацію та перевіряє, чи може людина отримати послугу віддалено, і формує заяву на отримання послуги.
  • Крок 3. Адміністратор ЦНАП виїжджає за місцем проживання/перебування заявника із «Мобільним кейсом» та надає адміністративну послугу.

Зверніть увагу! Послуги щодо оформлення біометричних документів через «Мобільну валізу» не надаються.

Маєте питання, звертайтесь за телефоном (04338) 2-20-85 або +38 097 111 50 33.

Працюємо, щоб Вам допомогти!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

За інформацією Управління «Центр надання адміністративних послуг» Хмільницької міської ради

 

 

 

Назад до розділу