• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

10 липня – акція з впорядкування кладовища

eye

180

Анонси

 Шановні хмільничани! Час від часу меморіальні місця потребують дбайливих господарських рук, особливо влітку, коли травою та бур’яном щільно заростають місця громадських поховань.

Комунальні служби в межах спроможності утримують кладовища за ті кошти, які небайдужі громадяни справно переказують на щорічний рахунок. Однак така сума є незначною і практично не покриває сукупний обсяг комунальних витрат. Зокрема, у травні 2020 року на рахунок Фонду для фінансування робіт із благоустрою та впорядкування місцевих кладовищ надійшло 5128 грн. від 15 підприємств, установ та організацій, закладів освіти, суб’єктів господарювання.

Тому завтра, 10 липня 2020 року, міський голова Сергій Редчик ініціює толоку за участі комунальних служб міста та працівників виконавчих органів міської ради, аби разом впорядкувати кладовище по вулиці Некрасова (біля школи №3).

Наступного тижня – у п’ятницю – 17 липня така господарська робота продовжиться. Ми зараз працюємо над тим, щоб більше жителів громади теж долучилися до благоустрою кладовищ.

Адже це наш моральний вибір та громадський обов’язок навести лад на місці поховань наших земляків, родичів, друзів чи знайомих.

Отже, завтра починаємо працювати з 9.00 год. З собою треба мати  сокири, бензопили та ряднини для збирання решток кущів трави та гілля. На місці працюватиме комунальна техніка. Одразу забиратимемо все, що вдалося прибрати.

Усім, хто прийде і попрацює – будемо вдячні!

Разом зробимо більше!

З повагою

Міський голова                                                    Сергій РЕДЧИК

Назад до розділу