• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Виконавчий комітет міської ради вирішив

eye

858

08.06.2023 14:16

RSS

8 червня 2023 року міський голова Микола Юрчишин провів позачергове засідання виконавчого комітету міської ради.

На засіданні розглянуто та вирішено 22 актуальних питання.

Першим виконком погодив списання основних засобів закладам освіти міської громади та дозволив Управлінню освіти, молоді та спорту безоплатно передати комунальне майно (комп’ютерне обладнання) Березнянському і Великомитницькому ліцеям та Голодьківській гімназії.

Три родини учасників бойових дій звільнено від оплати за харчування дітей в закладах дошкільної освіти міської ради на 50% від установленої батьківської плати.

Фізичній особі-підприємцю за його заявою погоджено місце для здійснення сезонної торгівлі баштанними культурами, овочами та фруктами на території міста Хмільника.

Виконком затвердив рішення конкурсної комісії з визначення переможця додаткового конкурсу розвитку підприємницьких ініціатив жителів Хмільницької територіальної громади. Відповідно з переможцем конкурсу укласти договір про надання гранту на розвиток підприємницької ініціативи.

Затверджено основні заходи з підготовки підприємств та організацій житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери Хмільницької міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 рр.

Розглянуто заяви юридичних та фізичних осіб про видалення аварійних дерев та за клопотанням хмільничан погоджено розміщення будівельних матеріалів на загальноміській території.

Вирішено відзначити подяками міського голови жителів громади з нагоди професійних свят:  Дня працівників текстильної і легкої промисловості та Дня медичного працівника.

Погоджено надати в оренду приміщення великої зали Комунального закладу «Будинок культури» для проведення урочистої частини вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти випускникам навчального закладу.

Затверджено План культурно-мистецьких  заходів на червень 2023 року.

Внесено зміни до рішення виконавчого комітету від 27.11.2012 щодо оформлення права власності на адміністративну будівлю Пенсійного фонду України.

Підсумували засідання виконкому питання бюджетної політики та оренди майна.

Схвалено перелік питань, внесених на розгляд позачергової 43 сесії міської ради 8 скликання, що запланована на 9 червня 2023 року.

Відділ інформаційної діяльності комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу