• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Про забезпечення дровами на опалювальний період

eye

407

13.06.2023 11:44

RSS

До виконавчого комітету Хмільницької міської ради надходять звернення від громадян пільгової категорії та внутрішньо переміщених осіб про необхідність забезпечення дровами паливними для побутових потреб домогосподарств в опалювальний період, - зауважує Управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради.

Оскільки в підпорядкуванні Хмільницької міської ради відсутні лісові господарства, які б забезпечили заготівлю деревини для потребуючих категорій, за вирішенням цього питання ми звернулися до Вінницької обласної військової адміністрації та керівництва ДП "Ліси України"

На наш запит фахівці ДП «Ліси України» відповіли, що наразі в лісництвах громади є достатньо дров паливних. Дрова реалізуються з території лісництв у вигляді колод, вартість доставки в ціну не включена. Ціна за 1 метр кубічний залежить від породи деревини та групи теплотворної здатності.

За рекомендацією Вінницької обласної військової адміністрації для закупівлі дров паливних громадянам необхідно звернутися до лісництв громади:

- Хмільницьке лісництво – (067) 276 89 55

- Широкогребельське лісництво – (067) 939 71 38

- Березнянське лісництво – (067) 416 01 39.

Наголошуємо, що придбання деревини в лісництвах проводиться без наряду на відпуск лісопродукції від виконавчого комітету Хмільницької міської ради.

#хмільничанам_про_важливе

#дрова_пільгові

 

Управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради

Назад до розділу