• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Літо – час косити і прибирати

eye

145

21.06.2023 13:54

RSS

Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради звертається до керівників підприємств та організацій, власників приватних домоволодінь із проханням забезпечити своєчасне скошування трави та бур'янів на прилеглих та закріплених територіях.
Ріст трави і бур'янів на газонах, уздовж доріг, попід приватними садибами, поряд із установами та підприємствами міста, на зелених зонах потребує постійного догляду.

Особливу увагу звертаємо на скошування трави вздовж бордюру проїжджої частини.

Гіркий досвід минулих років показує, що при скошуванні трави рештки падають на прибордюрну полосу проїжджої частини дороги і при першому ж дощі водою зносяться в ливневу каналізацію, що призводить до її засмічення та утворення скупчення води на проїжджій частині. Тому наполегливо вимагаємо при засміченні прибордюрної полоси терміново прибирати рештки трави.

Власники садиб зобов’язані скосити бур’яни на відстані 15 метрів від огорожі по периметру будинку. Якщо перед будинком є бордюр – то до бордюрного каменю.

Категорично заборонено спалювати рештки сухої трави та бур'янів.
Особи, які будуть допускати порушення Правил благоустрою, за несвоєчасне скошування трави та бур'янів на прилеглих та закріплених територіях, тобто коли трава вище 10 сантиметрів, винні особи будуть притягуватись до адміністративної відповідальності із накладенням штрафу на юридичних осіб від 850 до 1700 гривень, на фізичних осіб від 340 до 1360 гривень.

Шановні керівники підприємств та організацій, власники приватних домоволодінь!

Давайте спільними зусиллями подбаємо благоустрій нашої громади!

Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради

 

 

Назад до розділу