• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 44-й сесії міської ради

eye

815

26.06.2023 10:26

RSS

23 червня 2023 року під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 44 сесія міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 25 депутатів міської ради, які розглянули 18 питань.

У ході пленарного засідання депутатський корпус підтримав проєкти рішень, що стосувались внесення змін та доповнень до діючих міських програм. Зокрема, зміни спрямовані на забезпечення ефективного виконання завдань в умовах воєнного часу, надання послуг з вивезення твердих побутових відходів, поліпшення матеріально-технічної бази медичних закладів, створення належних умов для навчання здобувачам освіти. Відповідно ухвалено зміни до окремих порядків використання коштів місцевого бюджету для забезпечення фінансування заходів цих цільових програм.

Задля забезпечення добровільної пожежної охорони, здійснення заходів із запобігання виникненню пожеж, їх гасіння, проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт на території громади прийнято рішення щодо створення пожежно-рятувального підрозділу (пожежної команди) Комунального підприємства «Хмільниккомунсервіс» Хмільницької міської ради, затверджено його склад та Положення про підрозділ.

Прийнято у новій редакції структуру Комунального некомерційного підприємства «Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги».

З  метою ефективного використання рекреаційного потенціалу Хмільницької міської територіальної громади, реалізації проєктів вітчизняного та міжнародного співробітництва в курортній галузі схвалено текст Меморандуму про співпрацю і партнерство між Хмільницькою міською радою та Громадською організацією «СВ-Платформа».

Місцеві обранці внесли зміни до бюджету міської громади на поточний рік, затвердили Договір про передачу видатків у 2023 році.

Сім питань позачергової сесії стосувалась врегулювання земельних відносин. Усі проєкти рішень цього блоку підтримані депутатами.

Організаційний відділ Хмільницької  міської ради

Назад до розділу