• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Перейменування вулиць - Ваші пропозиції

eye

377

30.06.2023 09:42

RSS

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення громадського обговорення

щодо перейменування вулиць та провулків населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади (3 етап)

 

Виконавчий комітет Хмільницької міської ради Вінницької області інформує про початок проведення громадського обговорення пропозицій щодо перейменування вулиць, провулків населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади.

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2012р. №989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», відповідно до Порядку проведення консультацій з громадськістю виконавчими органами Хмільницької міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету Хмільницької міської ради від 16.10.2020р. №336 (нова редакція), враховуючи протокольні рекомендації Комісії з питань перегляду топонімічних назв вулиць та провулків, інших об'єктів міського господарства, увічнення пам'яті видатних діячів і подій, встановлення або демонтажу пам’ятних знаків на території Хмільницької міської територіальної громади, керуючись розпорядженням міського голови від 29.06.2023 №328-р «Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць та провулків населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади» пропонується перейменувати такі вулиці та провулки:

 

з/п

Назва

Пропозиції

м. Хмільник Хмільницького району Вінницької області

1.

пров. Коцюбинського

вул. Новака Дениса

2.

вул./1,2 пров. Чайковського

вул./ 1,2 пров. Коновалюка Федора

3.

вул. Гоголя

вул. Потебні Олександра

4.

вул. Висоцького

вул. Павличка Дмитра

5.

вул. Сиротюка

вул. Клодницького Володимира

с. Великий Митник Хмільницького району Вінницької області

1.

вул. Молодіжна

вул. Соколюка Віктора

Зауваження та пропозиції подаються у письмовій формі або надсилаються електронною поштою по 25 серпня 2023 року включно за адресою: 22000, вул. Столярчука, 10, м.Хмільник, Хмільницький район, Вінницька область або на електронну адресу: rada@ekhmilnyk.gov.ua

Письмові пропозиції подаються з обґрунтуванням та зазначенням контактної інформації про ініціативну групу. Якщо проводилися збори громадян, то до інформації додаються протоколи зборів жителів вулиць/провулків.

У темі електронного листа просимо зазначити «Перейменування вулиць».

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Консультації надає управління містобудування та архітектури міської ради за телефоном (04338) 2-70-12.

Виконавчий комітет Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу