• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У селі Березна працює добровільна пожежна команда

eye

517

03.07.2023 11:19

RSS

Єднаємо свої повноважні зусилля, можливості старостинських округів, рятувальників та партнерів, а також місцеві ініціативи для збереження найціннішого - Життя та безпечного побуту громадян. І ось маємо який результат!

30 червня 2023 року в с.Березна Хмільницького району Соколівський старостинський округ розпочав роботу новий безпековий підрозділ – добровільна пожежна команда.

Нову пожежну команду привітали юні рятувальники «Fire Stop» ліцею №3 м.Хмільник, керівники міста, району, області та рятувальники Хмільниччини. Настоятель місцевого храму освятив приміщення та рятувальна амуніція.

У пожежному депо нестимуть службу п’ять добровольців, які дбатимуть про захист жителів 5 сіл (с. Березна, с.Соколова, с.Крупин, с.Чудинівці, с.Куманівці).

Коштом міського бюджету підрозділ укомплектований потрібним спецодягом і спорядженням. У розпорядженні команди – два автомобілі, один з яких - від побратимів Хмільника із міста Бєрава (Республіка Польща).

Міський голова Микола Юрчишин висловлює вдячність Соколівському старостинському округу, Службі порятунку Хмільницького району, Головному управлінню ДСНС України у Вінницькій області, Гміні Бєрава, усім, хто підтримав і сприяв такій ініціативі, за відповідальну командну роботу в створенні пожежного депо.

Бажаємо новоствореному підрозділу оперативно реагувати на виклики життя громади і надавати допомогу всім тим, хто її потребує.

Тримаймо стрій! Безпечна громада – сильна громада!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Фото: ГУ ДСНС України у Вінницькій області

Назад до розділу