• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Працює Координаційний центр підтримки цивільного населення

eye

568

04.07.2023 17:02

RSS

В умовах правового режиму воєнного стану важливо оперативно і відповідально вирішувати нагальні питання допомоги населенню, зокрема внутрішньо переміщеним особам, ветеранам війни, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їхніх сімей.

Для об’єднання зусиль в цьому напрямку при виконавчому комітеті Хмільницької міської ради створений Координаційний центр підтримки цивільного населення громади.

4 липня 2023 року під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Андрія Сташка відбулося засідання Координаційного центру.

Учасники та учасниці засідання опрацювали комплекс питань щодо посилення заходів соціально-психологічної підтримки населення, яке постраждало від війни від 23 червня 2023 року, та обговорили діяльність неформального об’єднання психологів.

Узгоджено організаційний та практичний алгоритм діяльності Координаційного центру для чіткої взаємодії між структурними підрозділами міської ради, правоохоронними органами, громадськими об’єднаннями, волонтерами, міжнародними гуманітарними організаціями в питаннях надання психологічної, медичної та правової допомоги постраждалому населенню.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу