• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

КП «Хмільникводоканал» оновлює автопарк

eye

343

05.07.2023 15:09

RSS

Зміцнюємо потужність комунальних підприємств! І розпочинаємо «лікування» каналізаційних мереж міста.

Автопарк підприємства водоканалу поповнився каналопромивочним обладнанням та автомобілем.

Питання придбання спецавтомобіля для комунального підприємства було надзвичайно актуальним. Мережі водовідведення, а їх у місті – 45,6 км, потребують регулярної очистки від великої кількості різноманітних забруднень. За рік на підприємство надходить до тисячі заявок на прочищення. Проте закупорка або засмічення каналізації буває настільки суттєвою, що усунути її можливо лише за допомогою спецтехніки. Має місце і так зване «зажирення», що призводить до непрохідності каналізаційних мереж.

Нова спецтехніка призначена саме для аварійного та профілактичного очищення та промивання каналізаційних мереж. Машина оснащена насосною гідродинамічною установкою, завдяки якій вода, виходячи під високим тиском (150 атмосфер) і з великою швидкістю, розмиває осад у трубі.

Використання нової сучасної техніки сприятиме більш ефективному та якісному обслуговуванню артерій мереж рідного міста, дозволить виконати значно більший обсяг робіт та заощадити кошти, не витрачаючи їх на оренду подібної техніки. Слід зазначити, що за допомогою нової спецтехніки будуть не лише усуватися засори, але й проводитися планова промивка каналізаційних мереж.

Щоб переглянути відео, тисніть на фото 

За інформацією КП «Хмільникводоканал»

 

Назад до розділу