• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

До уваги ВПО, які перемістилися з Бахмутського району!

eye

179

07.07.2023 11:43

RSS

У Вінниці запрацював Консультативно-координаційний центр «Бахмутський район єднає». Це стало можливим за підтримки Донецької обласної державної адміністрації, обласної військової адміністрації, Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області, районної військової адміністрації та Вінницької міської ради.

В цьому Центрі мешканці Бахмутського району зможуть отримати інформаційну, консультаційну, соціальну, правову, гуманітарну допомогу, зустрітися зі своїми земляками, поспілкуватися, поділитися проблемами, порадами, обмінятися контактами. З метою максимального охоплення послугами мешканців Бахмутського району, які вимушено перемістилися з місць постійного проживання до населених пунктів Вінницької області, надання їм різнопланової допомоги, сприяння у вирішенні складних питань й організації нового життя  розглядається питання, в тому числі, дистанційного надання послуг.

Центр знаходиться за адресою:  проспект Космонавтів, 30, офіс 412. Прийом громадян здійснюється з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 12.00. Телефон гарячої лінії  +38-099-137-51-75.

Для внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися з Бахмутського району та наразі проживають у м. Вінниця та Вінницькій області, в телеграм-каналі  створена група «Бахмутський район єднає» в м. Вінниця, до якої можна долучитися за посиланням http://t.me/SG9LKQi759c5NWI6. Приєднавшись до цієї групи, внутрішньо переміщені особи матимуть  можливість отримувати актуальну інформацію про роботу Центру.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради за інформацією Бахмутської  районної військової адміністрації  Бахмутської РДА Донецької області

Назад до розділу