• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

135 захисників України отримали допомогу коштом бюджету

eye

258

10.07.2023 10:59

RSS

Станом на 01 липня 2023 року, коштом місцевого бюджету надано матеріальну допомогу 135 захисникам і захисницям України, їхнім родинам на загальну суму 1 млн. 122,4 тис. грн., зокрема:

- 77 сім'ям загиблих або померлих учасників антитерористичної операції - щомісячну соціальну грошову допомогу для компенсації за пільговий проїзд на загальну суму 81,4 тис. грн.;

- 21 сім'ї військовослужбовців, які загинули або померли захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, допомогу на поховання в розмірі 630,0 тис. грн.

- 36 військовослужбовцям, які отримали поранення, контузію, каліцтво, травми, захворювання під час захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України на загальну суму 408,0 тис. грн.;

- 1 демобілізованому учаснику АТО, ООС матеріальну допомогу на лікування в розмірі 3,0 тис. грн.

Соціальна допомога надається відповідно до комплексної Програми підтримки учасників Антитерористичної операції, операції об’єднаних сил, осіб, які беруть (брали) участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації на території України та членів їхніх сімей – мешканців населених пунктів Хмільницької громади та Порядків використання коштів місцевого бюджету, передбачених на фінансування заходів цієї Програми на 2023 рік. 

Заходи Програми спрямовані на підвищення рівня соціального, медичного та побутового захисту учасників АТО та  членів їх сімей, підтримання їх належного морально-психологічного стану, поліпшення ефективності взаємодії структурних підрозділів міської ради з місцевими громадськими організаціями, установами та іншими юридичними особами у сфері підтримки учасників АТО та членів їхніх родин.

Більш детальну інформацію можна отримати в Управлінні праці та соціального  захисту  населення  Хмільницької  міської ради за тел.: 2-23-71.

Управління праці та соціального  захисту  населення  Хмільницької  міської ради

Назад до розділу