• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Курс на відновлення емоційного здоров'я розпочато!

eye

261

10.07.2023 14:41

RSS

У результаті партнерства Хмільницької міської ради із Хмільницькою організацією захисту та допомоги особам з інвалідністю «СПІЛЬНИЙ ШЛЯХ» (далі - ГО «ХОЗДОІ «СПІЛЬНИЙ ШЛЯХ»), за підтримки фонду Abilis у нашій громаді виконується проєкт«Сильні разом-психологічна підтримка дітей та молоді з інвалідністю та їх батьків».

Цей проєкт спрямований на подолання психоемоційної втоми, яка накопичилася в умовах воєнного часу в батьків дітей та молоді з інвалідністю. Він покликаний покращити стан психічного та фізичного здоров’я людей з інвалідністю та їхніх сімей, підвищити їхню психологічну стійкість та спроможність протистояти стресам і різним негативним викликам.

У межах проєкту впродовж п’яти місяців на базі спортивного клубу «СІЧ» планується проведення спортивних занять для дітей та молоді з інвалідністю, а також творчих занять з елементами арт-терапії на базі організації ГО «ХОЗДОІ «СПІЛЬНИЙ ШЛЯХ».

У цьому дописі розповідається як працює група психологічної підтримки для батьків, які виховують дітей з інвалідністю або є опікунами молодих людей з інвалідністю.

До участі у проєкті запрошуються сім’ї, які виховують дітей з інвалідністю, або сім’ї, в яких є молоді люди з інвалідністю.

Щодо участі у проєкті, будь ласка, звертайтеся за +38 097 154 56 33.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради за інформацією ГО "Сільний шлях"

Назад до розділу