• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Іванівська спеціальна школа повідомляє про набір учнів

eye

127

11.07.2023 11:32

RSS

Комунальний заклад  «Іванівська спеціальна школа» Вінницької обласної Ради повідомляє про набір учнів 1-10 класів (діти віком 6-17 років з особливими освітніми потребами).

Іванівська спеціальна школа є закладом загальної середньої освіти, що забезпечує здобуття початкової та базової освіти для дітей з особливими освітніми потребами. Учні можуть проживати в пансіоні спеціальної школи (крім вихідних, святкових днів і канікул) у разі, коли перебування в дорозі в один бік перевищує одну годину або відсутнє пряме транспортне сполучення, або за протоколом реабілітації передбачено обмеження фізичного навантаження.

В школі проводять уроки ритміки та ЛФК (лікувальна фізична культура). Корекційні та розвивальні заняття системно проводить практичний психолог. Постійно діє сенсорна кімната для емоційного розвантаження учнів. На уроках трудового навчання (столярна справа, швейна справа, сільськогосподарська справа, малярно-штукатурна, квітникарство та шевська справа) школярі набувають уміння і навички  самостійної роботи. Для всебічного розвитку учнів у спеціальній школі діють гуртки за інтересами, спортивні секції. Спеціалісти-логопеди, соціальний педагог, психолог, вихователі, дефектологи та корекційні педагоги постійно здійснюють професійні заняття та уроки. Комунальний заклад  «Іванівська спеціальна школа» Вінницької обласної Ради запрошує охочих до навчання.

Контакти Комунального закладу «Іванівська спеціальна школа» Вінницької обласної Ради: Вінницька область, Хмільницький район, село Іванів, вул. Соборна, буд. 1.

За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном 0973495787.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу