• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Мужнім написано бути Героєм навіки

eye

531

11.07.2023 14:05

RSS

Книга Життя… Вона в кожного своя. Її не перепишеш і не оминеш. Але як крається болем серце, коли її сторінки-роки, так рано обриваються і душі рідних невблаганно летять у Вічність.

З нами залишається лиш пам'ять. І ми маємо пам’ятати! Гідно пам’ятати!

11 липня 2023 року в конференц-залі Хмільницької міської ради відбулася пам’ятна зустріч із родинами загиблих захисників України.

Після вшанування пам’яті усіх, кого забрала війна, Хвилиною мовчання, міський голова Микола Юрчишин, голова Хмільницької районної адміністрації Богдан Кузнец, заступник голови Хмільницької районної ради Василь Карпінець та начальник Хмільницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Олег Резедент вручили:

  • орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) згідно з Указом Президента України від 30.06.2022 №460 - родині сержанта Шпаковського Андрія Володимировича, командира відділення зв’язку взводу управління 2 мінометної батареї 2 механізованого батальйону в/ч А0998, за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності, вірність військовій присязі;
  • медаль «За військову службу Україні» (посмертно) згідно з Указом Президента України від 19.07.2022 №7727 – родині старшого сержанта Домбровського Олексія Петровича, командира танку 1 танкового взводу 3 танкової роти танкового батальйону в/ч А0998, за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності, вірність військовій присязі;
  • почесну відзнаку командира в/ч А4007 від 18.06.2023 №667 «За оборону Авдіївки» (посмертно) - родині Косаня Івана Миколайовича, головного сержанта механізованого взводу, механізованої роти механізованого батальйону, за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності, вірність військовій присязі.

Вічна пам'ять Героям, які загинули за Україну, за кожен наш мирний день, відведений нам Всевишнім у Книзі достойного життя.

Всім серцем співчуваємо! Не забудемо!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу