• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

До уваги агровиробників Хмільницької громади

eye

191

14.07.2023 11:11

RSS

Відділ розвитку сільського господарства управління агроекономічного розвитку та інтеграції Хмільницької  міської ради інформує, що в Державному аграрному реєстрі (ДАР) реєструють заявки на безкоштовні міндобрива для озимих культур від Програми USAID АГРО.

Агровиробники, які обробляють від 5 до 500 га, можуть отримати міндобрива від Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) у межах ініціативи USAID на підтримку стійкості агросектору (Agriculture Resilience Initiative) – AGRI-Україна.

АгроММСП отримають по 1 тонні мінеральних добрив для підживлення озимих культур (Сульфат амонію ((NH4)2SO4), Nitrogen 21%, Sulfur 24%). Учасники мають забезпечити логістику доставки добрив з обласних пунктів розподілення власним транспортом/коштом.

Проєкт здійснюється у співпраці з Міністерством аграрної політики та продовольства України.

Подати заявку можна в ДАР в розділі «Отримання від Програми USAID АГРО 1 т мінеральних добрив для підживлення озимих культур».

Заявку можуть подати агровиробники, які:

• зареєстровані як юридичні особи, або фізичні особи – підприємці, в тому числі сімейні фермерські господарства.

• мають загальну площу земельних ділянок у власності та/або в оренді від 5 до 500 га;

• зареєстровані у ДАР https://www.dar.gov.ua. Заявники зможуть обрати один з трьох видів допомоги: мінеральні добрива для підживлення озимих культур або мінеральні добрива для основного та припосівного внесення на ярі культури або насіння соняшнику;

• відповідають іншим вимогам: не здійснюють господарську діяльність на окупованих територіях, території РФ та Республіки Білорусь; не є об’єктом санкцій відповідно до українського законодавства тощо (повний перелік вимог у ДАР).

За цим посиланням доступна Інструкція з реєстрації у ДАР https://www.dar.gov.ua/cards-useful/yak-zareyestruvatysia

та Інструкція щодо входу в кабінет та редагування інформації у ДАР https://www.dar.gov.ua/cards.../yak-uvijty-ta-vidredaguvaty

У разі запитань чи уточнень працює Контакт-центр ДАР:

+38 044 339 9215 support@dar.gov.ua

За інформацією https://www.dar.gov.ua/news

#хмільничанам_про_важливе

#аграріям_Хмільницька_ТГ

Назад до розділу