• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У серці Мужність пронести довіку

eye

363

25.07.2023 10:34

RSS

У часоплині земного життя все безнадійно минає… Лише серце, що зазнало найболючішої втрати своїх рідних, до останку буде битися у єдності з пам’яттю про них.

Україна-Мати пам’ятає кожного і кожну, хто своє життя віддав за її вільне майбутнє, за майбутнє без війни для нинішніх і прийдешніх поколінь!

Сьогодні, 25 липня 2023 року, у конференц-залі Хмільницької міської ради відбулася зустріч із родинами загиблих захисників України.

Після вшанування пам’яті усіх, кого забрала війна, Хвилиною мовчання, міський голова Микола Юрчишин, заступник начальника Хмільницької районної військової адміністрації Олександр Пузир, голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук та заступник начальника Хмільницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Олег Прокопович вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно):

  • родині Новака Дениса Олеговича, навідника 3 десантно-штурмового відділення 3 десантно-штурмової роти 2 десантно-штурмового батальйону в/ч 0284, солдата, за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності, вірність військовій присязі (Указ Президента України від 08.03.2023р. №141);
  • родині Коломійця Віталія Миколайовича, командира інженерно-саперного взводу парашутно-десантного батальйону в/ч 1126, старшого лейтенанта, за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності, вірність військовій присязі (Указ Президента України від 21.03.2023р. №170).

Вічна пам'ять захисникам і захисницям України, які поклали свої життя на вівтар великої Перемоги!

Уклін їм, мужнім навіки, за кожен наш мирний день, відведений нам Всевишнім у Книзі достойного життя.

Співчуваємо та всім серцем підтримаємо родини воїнів!

Не забудемо! Переможемо!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу